Trots op mijn nieuwe website

Met trots kan ik jullie vertellen dat mijn zwager Bas mijn website totaal veranderd heeft.

Deze site geeft u alle informatie die u gewend bent. Wat is er nieuw op mijn website?

Agenda : u kunt hier mijn agenda items vinden die ook voor u van belang ( kunnen ) zijn. Er is een mogelijkheid om ook te reageren op de agenda items en mogelijk delen op sociaal media.

Berichten : De berichten pagina zal ik zo nu en dan wat posts op zetten dat kan van alles zijn, over wedstrijden, over algemene zaken, nieuws over de biljartschool. Deze zullen vervolgens automatisch gedeeld worden op mijn twitter. Ook kunt u deze delen of een reactie geven op de post.

Over twitter gesproken! ik zit tegenwoordig ook op twitter klik hier om mijn twitter pagina te bekijken.

Ook is er een nieuwe mogelijkheid om contact op te nemen met mij. Ondanks dat u altijd kunt bellen kunt u nu ook terecht op ons contact formulier. Hier kunt u zich opgeven, vragen stellen, opmerkingen of ideeën geven. Doorgaans beantwoord ik de mail de zelfde dag nog. Uitzonderingen mogelijk.

Ik wens u veel plezier op biljartles.nl

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.